Pages

2011/01/15

white sand beach

Ikväll hittade vi stället på ön! Så nu blev det all in ;)
Nej inte riktigt, men en och annan drink har slunkit ner och vi har ätit en riktigt god och billig middag! Dessutom beställde vi in en liten vattenpipa som var riktigt mysig men schhhh... säg inget! ;)




Det här var den bästa kvällen hittills, men det är nog för att vi haft det så lungt annars. Det är dock inget vi ångrar utan nu fick vi bara se en annan sida av Koh Chang. Och det vi fick se gjorde bara känslan bättre för den här ön! Egentligen har vi det perfekta utgångsläget. Vi bor bra och lungt, kan ha det lagom privat på stranden och får alltid en bra plats vid poolen, samtidigt kan vi ta en taxi för 50 Bath per person till White sand beach där det är mycket mer folk, musik och fest. Vårat ställe är perfekt på dagen men väldigt lungt på kvällen. Ikväll fann vi dock det vi sökte, massor med folk, musik och lite drinkar!




I övrigt så tog vi en lång sovmorgon imorse, lite för lång.
Vi ville inte alls vakna när klockan ringe. Men till slut gick jag upp och for iväg till poolen ensam, Stoffe var lite för seg att få liv i. Vi hade sedan en jättemysig dag vid poolen och på stranden, där vi även spelade lite beach-tennis som vi har köpt av en försäljare som kom förbi.




Imorgon väntar ett besök vid elefantlägret och det berömda vattenfallet som vi även ska bada i. Sedan blir det nog en favorit i repris på White sand beach på kvällen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar