Pages

2011/01/12

hakuna matata

Idag är första dagen här på Koh Chang och den har vi spenderat med att njuta av att vara här. :) Vi har inte gjort mycket alls utan har spenderat dagen vid poolen mestadels.
Vid 14 tiden var det dags att äta en god lunch i hotellrestaurangen.




Eftersom det inte finns så mycket just här där vi är så är känslan nästan lite som att var på ett all-inclusive hotell. Man håller mest till vid poolen eller stranden vid hotellet och matutbudet är inte heller stort men som tur är så serveras det jättegod mat här på vårt hotell!

Under dagen hade vi sett skyltar om en fireshow här på stranden som började kl 20.00 så vi tog oss upp ur poolen och gjorde oss klara lagomt till dess för att hinna ut och sätta oss med en varsin Singha i handen. Det var mysigt att sitta där och se elden i månens sken och med vågorna som skvalpade in över land.





Det som är lite roligt är att vattnet i våran pool är ISKALLT!
Det är så man tror att isbjörnarna ska komma simmandes vilken sekund som helst och det är inte många minuter man blir kvar där i, om man ens tar sig i! Havet är mycket varmare så det kommer nog bli mest bad där. Stranden här är fin och trevlig men det är ingen såndär paradisstrand med kritvit sand och turkosblått vatten som man annars ofta blir bortskämd med här i Thailand.


Under veckan som kommer ska vi göra lite olika utflykter har vi tänkt, här gäller det att sysselsätta sig själv. :) Men det kan vara skönt att börja lite lungt för att insupa atsmosfären och omgivningen på området!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar