Pages

2011/01/13

koh chang

Idag började vi med att försova oss lite lätt!
Sömnen har inte hunnit ikapp under den långa resan hit så det är lite knepigt att ta sig upp på mornarna. Dessutom sover man ju så skönt med lite AC!
Vi missade frukosten men vaknade kl 10.50, dvs 10 minuter innan infomötet skulle börja i receptionen. En guide från Evolution Tour kom hit och informerade lite och vi passade även på att boka biljetter till en båtutflykt med Thaifun under morgondagen.

Dagen blev i övrigt lugn och vi spenderade den på stranden och med att utforska stället vi hamnat på lite närmare. Här är det verkligen Hakuna Matata som gäller. Det finns inte överdrivet med saker att sysselsätta sig med! Vi har 4 restauranger att välja mellan för att äta lunch/middag t.ex.
Båda känner vi nog att förra årets resmål Ao Nang i Krabi var bättre än detta, men ändå så har Koh Chang sin charm och vi njuter av varenda minut av vår semester! :)




På kvällen åt vi en jättegod middag från Barbecue buffén här på hotellet, sittandes nere på stranden där dom dukar upp varje kväll. Det blev grillspett med bakad potatis och grillad majs, riktigt gott för att vara thailänds mat! (säger jag som är överdrivet kräsen hehe..)

Tanken var sedan att vi skulle gå vidare för att ta en drink men stranden och alla restauranger var så otroligt folktomma så vi bestämde oss för att följa vägen upp från vårt hotell till den stora vägen istället och se om vi kunde hitta lite shopping. Till vår stora glädje så hittade vi ca 3 skräddare, 1 minimarket och några kläd/souvenirstånd som höll oss sysselsatta i ca 20 minuter. ;) Vi hann även med att se en otroligt fin solnedgång här på Koh Chang.


Kvällen tänkte vi avsluta med att blogga lite och fixa lite foton men tröttmössor som vi är så somnade vi bums med datorerna i knäet och kläderna på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar