Pages

2010/07/23

23/7 Sirmione

2010-07-23
Fredag

Igår nådde vi det - paradiset!!

Helt underbart var det att få komma fram till Sirmione och vårat hotell med en skön pool att svalka av sig i! Vi la oss direkt vid poolen igår när vi kom fram och låg där i några timmar och bara njöt av det härliga vädret. (uppåt 40 grader i skuggan, phu)
Efter poolbad och solning gick vi upp på rummet för att duscha och fixa till oss innan vi skulle ut och se oss omkring. Sirmione är så fiiiint.. verkligen en liten idyll med den fina sjön runtomkring.

Till slut började våra magar kurra så vi slog oss ner på en restaurang och beställde in en varsin Spagetthi Carbonara och rosévin till det. Supergott!
Är det något italienarna kan så är det ju pasta och pizza :)
På uteserveringen satte det sig ett väldigt trevligt medelålders par från Norge brevid oss som vi satt och pratade med ett bra tag. Mannen ägde en möbelagentur i Oslo, intressant!

Efter middagen var vi sugna på mer vin och hamnade på det lilla toget i Sirmione där dom hade en scen och liveuppträdande, väldigt mysigt att bara sitta där och njuta av vår semester! Klockan var strax efter midnatt när vi kom tillbaka till hotellet igen.
Promenaden hem minns vi som aningen vinglig. ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar