Pages

2011/02/12

omplanering

Idag var dagen då vi skulle ha gått till mig och målat heeela dagen. Har sett fram emot det hela veckan men när ens pojkvän sitter med hundögon vid frukostbordet och ber och bönar om att det är sååå mycket bra fotboll på tv just idag så blir man ju vek.

Eftersom jag också gillar att se fotboll så bestämde vi oss för att skjuta upp målningen till imorgon. Då är det dock tänkt att vi ska upp TIDIGT och verkligen ge oss iväg. Vi är annars experter på att tycka att det är lite fööör mysigt i sängen, och vi är superhungriga, och måste duscha, och göra det och det och det.. sen har halva dagen gått. Imorgon får det inte bli så!

Ikväll blev det en spontanbokning av bowlingbana i Sickla med Camilla och Peter. Hade varit jättekul men precis innan vi skulle göra oss klara så ringde Peter och sa att Camilla fått vinterkräksjukan. Stackars, stackars!! Lider med henne verkligen. :/

Så det blev en lugn hemmakväll med melodifestivalen och massa mys istället. Dessutom lagade min lilla mästerkock en supergod Flygande Jacob till middag, smaskens!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar