Pages

2011/05/08

Gizelle

Nu har lillgumman börjat finna sig tillrätta här hos oss igen. Konstigt egentligen att man har haft en vardag utan henne i 2 år! Det känns jätteskönt och mysigt att ha henne tillbaka igen, vi är som en liten familj. Även om hon favoriserar Stoffe och är lite tjurig på mig. Men vem skulle inte vara det om man blivit övergiven i 2 år :P

För någon dag sedan fiskade hon fram en leksak under diskmaskinen som var efter Stoffes katt Ludde. Det är favoriten just nu! Det enda rackartyget hon gjort sen hon kom hit var att bita av ett bh-band på min favorit-bh... grrr, då blev matte inte så glad! Men skylla sig själv får man om man lämnar ett sådant gott "snöre" framme på sängen!

Idag har vi varit ute och haft lite balkongmys, även om jag är lite skraj att hon får för sig att hoppa upp och trilla ut över räcket. Räcker väl med att det kommer en rolig fjäril att fånga! Men än så länge går det bra iaf. Snart blir det en premiärtur ute i koppel, tur att man har världens bästa lillgumma som gillar att åka bil och att gå i koppel!



Såhär sött somnade mina två små rackare igår, kunde inte låta blir att ta ett kort för dom såg så mysiga ut.. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar